Yritys

Yritys

T. Palola Oy on erikoistunut sähkö- ja televerkon rakentamiseen sekä suuntaporaukseen. Urakoimme myös maa- ja pohjarakennustöitä.

T. Palola Oy on perustettu vuonna 2010 ja sillä on ammattitaitoinen, 10 hengen henkilökunta. Henkilökuntaamme koulutetaan koko ajan ja heiltä löytyvät laajat, ajan tasalla olevat pätevyydet monipuolisiin maanrakennustöihin. Yrityksellä on yrityskohtainen toimintajärjestelmä sekä monipuolinen ja laadukas kalusto. Erikoiskalustona löytyy mm. Vermeerin D23x30-suuntaporauskalusto. Lue lisää kalustosta.

Toimimme koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit sekä yksityisasiakkaat.

Olen toiminut yrittäjänä T. Palola Oy:ssä vuodesta 2016. Koulutukseltani olen rakennus- ja ympäristöinsinööri (amk) ja minulla on vahva, vuosikymmenten kokemus maarakennusalan projekteista, mm. vaativista kunnallisteknisistä urakoista, pohjarakennustöistä sekä betonirakentamisesta. Olen aikaisemmin työskennellyt Suomen suurimmissa rakennusliikkeissä yksikön päällikkönä ja minulla on laajaa kokemusta myös suurista projektinjohtourakoista sekä hankekehityshankkeista.

Palvelen asiakkaitamme, nykyisiä ja uusia, ammattitaidolla ja laadukkaasti monipuolisissa rakennusprojekteissa. Tarjoan mielelläni myös mainittuja töitä kilpailukykyiseen hintaan. Otathan yhteyttä, autan mielelläni.

Rakentavin terveisin

Ilkka Leino
yrittää, toimitusjohtaja
T. Palola Oy
puh. 040 486 9083